ضرورت ارتقاء شورای عالی جوانان به شورای عالی جوانان و نوجوانان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۹۱۹۲
در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد؛

ضرورت ارتقاء شورای عالی جوانان به شورای عالی جوانان و نوجوانان

جلسه ۸۹۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست آیت الله سید ابراهیم رییسی رییس جمهور برگزار شد.
ضرورت ارتقاء شورای عالی جوانان به شورای عالی جوانان و نوجوانان

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در حاشیه جلسه ۸۹۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مصوبات این جلسه اظهار کرد: بر مبنای مصوبه جلسه امروز شورای عالی جوانان توسعه ماموریتی پیدا کرد و نام آن به شورای عالی جوانان و نوجوانان تغییر یافت، از این پس این شورا نسبت به نوجوانان نیز ماموریت خواهد داشت. اساسنامه این شورا به زودی اصلاح و تکمیل می‌شود و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی خواهد رسید.

وی از تعیین رییس هیئت‌های کرسی نظریه پردازی، نقد و مناظره به پیشنهاد رییس فرهنگستان علوم خبر داد و گفت: خوشبختانه فرهنگستان علوم رشد کمی و کیفی لازم را پیدا کرده و توانسته در زمینه‌های علمی و فرهنگی حضور فعال‌تر از گذشته داشته باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد: بر مبنای مصوبات امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی نمایندگان فرهنگستان علوم در هیات امنای مشترک فرهنگستان‌ها حضور پیدا می‌کنند.

استاد خسروپناه در ادامه از ارایه گزارش رییس دانشگاه آزاد اسلامی به شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و افزود: در جلسه امروز رییس دانشگاه آزاد گزارشی درباره سند تحول و تعالی این دانشگاه ارایه داد که حاوی اطلاعات دقیقی از فعالیت‌های دانشگاه در حوزه آموزش، پژوهش، مهارت و اقتصادی بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار